Halászat


Halászat

Vállaljuk halastavak, horgásztavak lecsapolását, lehalászását, a halak szállítását saját eszközeinkkel.

Árvízvédelmi szivattyúnkkal bármilyen nagyságú tavat le tudunk csapolni néhány óra alatt. A szivattyú teljesítménye 1000 m3/óra, fogyasztása, üzemeltetése igen kedvező. A tavak lecsapolását követően, a halászat nagyon eredményes tud lenni, a halak értékesítésében, szállításában is tudunk segíteni, kisteherautónkkal 3 tartállyal, oxigénnel 10 q halat tudunk egyszerre elszállítani.

halaszat

 

Halkereskedelem

halkereskedelem

Cégünk az idei évben megszerezte a szükséges engedélyeket az élő hal árusításra, piacokon, vásárokon fogjuk értékesíteni az általunk halászott, illetve a nevelőnkben nevelt halakat.

Szeretnénk a körzeteinkben lévő horgásztavakat is  kiszolgálni, jó minőségű, sportos, nem hizlalt tiszai, valamint saját halakkal.

Nyári szezonban hetente megy a szállító autónk Afrikai Harcsáért, a hatékonyság és a takarékosság jegyében szívesen leszállítjuk a környező horgásztavak által megrendelt mennyiségű harcsát, a szállítási költségük feléért. Mivel halászattal is foglalkozunk különleges és extra méretű halakat is tudunk megrendelésre szállítani.

 

Keressen bennünket bizalommal !