2015-ös év terveiből…


Az elmúlt évben sajnos nem sikerült egyetlen egy Horgászversenyt sem szerveznünk, valahogyan mindig lekéstünk az időpontokról, dátumokról. Csak kapkodtam a fejem ide -oda, hogy most ekkor ez a tó, most akkor az a tó szervezett horgászversenyt, szépen minden hónapra akadt 1-2 verseny. Ebben az évben nem szeretnék lekésni egyetlen időpontot sem, ezért most jelzem, hogy ÁPRILIS 25.-én Szombaton komoly nagy pénzösszeg díjazású Horgászversenyt szervezünk, részleteket később írok. Lesz még egy versenyünk ősszel valamikor szeptember végén, esetleg október elején az időjárás függvényében.

2015

 

Rossz volt látni azt is, hogy Debrecenben, debreceni gyerekeknek szervezett horgásztáborokat, más városok, települések horgásztavaira szerveztek meg, ezért úgy döntöttem, hogy ebben az évben a debreceni iskolákban tanuló gyerekeknek most mi szervezünk Horgásztábort, Június hónapban 1-1 turnusban. A tábor részleteit is később osztom meg.

További tervek közt szerepel az is, hogy a kb 1000 darabos nagyhal állományunk mellé folyamatosan telepítsek 1,5-2 kg-os úgynevezett piaci pontyot, azok részére akik a finom szerelékes horgászatot részesítik előnyben. A telepítések a forgalomtól függően 1-1,5 hetente lesznek.

A napijegy árainkhoz sem nyúltunk már körülbelül 5 éve, azóta volt már áfa emelés, adó emelés, és a halpiaci árak is igen megnövekedtek. A ponty beszerzési ára bruttó 850 Ft körül mozog, kisker ára ritkán megy 1150 Ft alá. A környező horgásztavak már a tavalyi évben rendezték jegyáraikat, a legtöbb helyen a sportjegy 2500-3000 Ft közt váltakozik. Ebben az évben mi is kénytelenek voltunk egy minimális 1-200 ft-os áremelésre, az új 2015.-ös árainkat a honlapunkon az árak menüpontban találjátok.

Remélem, hogy ebben az évben is sok-sok hal kerül a szákokba, jó horgászatot mindenkinek a 2015-ös évre, üdvözlettel a Tógazda.

Megjegyzés hozzáfűzése